Menzis

Menzis Zorgverzekering

Er zijn veel verschillende verzekeringen op het gebied van zorg. Dit zorgt ervoor dat mensen niet goed meer weten wat ze moeten kiezen, maar vooral waar ze precies op moeten letten. Let je alleen op de prijs? En weet je ook precies wat je krijgt voor dat geld? Er is zoveel informatie over te vinden, dat je er verward van kunt raken. Je wilt heel simpel de beste verzekering voor zo weinig mogelijk geld, maar of dat mogelijk is, is maar de vraag. Voor studenten is het vooral belangrijk dat zij niet teveel betalen voor hun verzekering. Een kamer in de stad en de studie is natuurlijk al duur genoeg, en een dure zorgverzekering moet hier niet ook nog eens bij komen.

Menzis Studenten Zorgverzekering

Er zijn verschillende zorgverzekeraars die een speciaal pakket hebben voor studenten. Toch past niet elke verzekeraar bij de student. Zo heb je bijvoorbeeld bij de ene verzekeraar een pakket erbij waar je relatief minder voor moet betalen dan als je geen student bent, maar de kans is groot dat je dit pakket niet eens nodig hebt! Daarbij zijn studenten nog jong en is dit ook de minst kwetsbare groep mensen vanwege de leeftijd. De studenten zijn vaak erg gezond! Menzis is een zorgverzekeraar die een speciaal pakket aanbiedt voor studenten. De premie hiervan ligt rond de 112 euro, maar dan krijg je ook wat voor je geld. Je kunt namelijk rekenen op een vergoeding van onder andere de tandarts, de fysiotherapeut maar ook een vergoeding als je lenzen of een bril nodig hebt.

Informatie over Menzis

Menzis is een vooruitstrevende organisatie die sterk concurreert met de andere zorgverzekeraars. Ze zijn een van de meest gekozen verzekeraars, en dat heeft uiteraard zo zijn redenen. Ongeveer twee miljoen mensen in ons land zijn verzekerd bij Menzis. Menzis is vooral erg eerlijk, en dat wordt gewaardeerd. Je komt niet voor vervelende verrassingen te staan als je besluit om je zorgverzekering bij Menzis af te sluiten. Zo hebben zij bijvoorbeeld op de website staan dat bij een lage premie (66 euro) je minder keuze hebt als het gaat om de zorgaanbieders. Het is een groot voordeel dat je duidelijk op de hoogte gehouden wordt van alle nieuwtjes als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg.

Menzis bestaat nog niet erg lang. De organisatie is opgericht in 2006. Het hoofdkantoor van Menzis is te vinden in Wageningen, en naast het aanbieden van de zorgverzekeringen, sponsoren zij onder andere een aantal voetbalclubs. Denk aan FC Groningen, ADO Den Haag of NEC.