Energiek

De Energiek Zorgverzekering richt zich in het bijzonder op de vrouw en al haar behoeften op gebied van zorg en gezondheid. Je kunt hier zelf een zorgverzekering voor samenstellen, zodat aan deze behoeften kan worden voldaan. Uiteraard kunnen partners en kinderen gewoon worden meeverzekerd, zodat ook hun zorg goed geregeld is. Op de website van http://www.energiek.nl/ is voldoende informatie te vinden over onderwerpen als gezondheid, zwangerschap en kraamtijd en algemene tips voor vrouwen om zich zo goed mogelijk te kunnen voelen. Indien zorg alsnog nodig blijkt, bied de verzekering zorg op maat.

Basiszorgverzekering

Met de basisverzekering van Energiek Zorgverzekering heb je recht op basiszorg, waaronder een bezoek aan de huisarts valt, een opname in een ziekenhuis en het verkrijgen van geneesmiddelen. Wel geld er voor elke Nederlander een eigen risico van € 360,- op enkele van deze basis zorgmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om dit eigen risico te verhogen, waardoor je korting krijgt op de premie. Indien je bovendien gebruik kunt maken van een collectiviteitskorting dan word deze premie nog eens lager. Uiteraard is deze al aantrekkelijk laag gehouden, waardoor een basisverzekering bij Energiek Zorgverzekering een goede keuze is.

Aanvullende verzekering voor het gezin

Om de garantie voor goede zorg te vergroten, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Hiermee ben je verzekerd voor mogelijke overige kosten die buiten de basiszorg vallen. Ook deze zijn volledig afgestemd op wat jij als vrouw en je gezin nodig hebben. Het is mogelijk een bestaande aanvullende verzekering tussentijds te verhogen. Houd hierbij wel rekening met een wachtperiode van 6 maanden, alvorens je een vergoeding volgens deze verhoging kunt ontvangen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij je kunt kiezen uit een Energiek Start, Extra, Plus of Top pakket. Daarnaast kun je een keuze maken uit verschillende tandartspakketten.

Om goed inzicht te houden in al je persoonlijke gegevens, kun je inloggen bij Mijn Energiek. Dit is je eigen persoonlijke digitale omgeving waar alle informatie rondom je verzekeringen en declaraties te vinden zijn. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen je helpen bij al je vragen of voorzien van advies omtrent het afsluiten van aanvullende verzekeringen. Zo ben je altijd voorzien van actuele informatie.