Delta Lloyd

Bij Delta Lloyd Zorgverzekering staat goede zorg voorop. Deze verzekeraar weet als geen ander hoe belangrijk het is om goede vergoedingen te bieden op momenten dat zorg nodig blijkt. Daarnaast draagt een goede informatieverstrekking eveneens bij aan een positieve ervaring voor de klant.

Delta Lloyd Gezondheidslijn

Delta Lloyd speelt in op de behoefte aan persoonlijk contact over gezondheidskwesties door het opzetten van een telefonische gezondheidslijn. Hier kun je met allerlei vragen terecht over gezondheid gerelateerde vraagstukken. Deze lijn is 24 uur per dag beschikbaar en bereikbaar op alle dagen. Je wordt hier te woord gestaan door gediplomeerde verpleegkundigen. Ook is het mogelijk om een second opinion aan te vragen. Dit kan een hele geruststelling zijn als je twijfelt over een bepaalde diagnose of als je net iets meer informatie wilt hebben. Hiervoor neem je contact op met Best Doctors. Hier werken doctoren die specialisten zijn in hun vakgebied, waardoor je verzekerd bent van een goede evaluatie van je persoonlijk medisch dossier. Ook vragen omtrent behandelingen kun je hier voorleggen.

Uitbreiding vergoedingen

Naast de voordelen van de basisverzekering, kun je de vergoedingen voor zorgzaken uitbreiden met een aanvullende verzekering. Ook hierin kun je kiezen uit verschillende pakketten, zodat het pakket naar keuze direct aansluit bij de persoonlijke behoeften en wensen. Op de website kun je precies zien wat je met elk pakket vergoed kunt krijgen en hoeveel je hiervoor zult moeten betalen. Zo voorkom je dat je onnodig voor zaken betaald waar je geen gebruik van zult maken. Je kunt kiezen uit een aanvullende verzekering Start, Extra, Compleet, Comfort, Top en Zilver. Indien je gebruik maakt van de collectiviteitsregeling dan heb je de keuze uit een tweetal aanvullende verzekeringen, namelijk de Delta Lloyd Zorg 1 en Delta Lloyd Zorg 2. Je profiteert via deze regelingen van een aantrekkelijke korting.