CZ Direct

CZ direct Zorgverzekering heet tegenwoordig Just. CZ Direct / Just is geschikt voor iedereen die boven de 18 jaar is. Het is in het bijzonder een jongerenverzekering en bestemd voor mensen die snel en gemakkelijk goed verzekerd willen zijn, zonder hier veel naar om te hoeven kijken. Doordat je alles via de website online zelf kunt regelen, heb je bovendien ook geen papieren administratie waarbij je alles op volgorde moet leggen. De verzekering is er niet op uit om winst te maken, waardoor de premie laag kan worden gehouden. Zo betaal je nooit te veel en kun je ook aangeven waarvoor je verzekerd wilt zijn.

Voordelen van CZ direct Zorgverzekering

Het is een verzekering die speciaal is opgericht om te voldoen aan de behoeften van jongvolwassenen. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar de wensen en verwachtingen van deze doelgroep. Doordat er niet onnodige zaken worden toegevoegd die mogelijk niet aan de orde zijn voor deze doelgroep, betaald je nooit voor meer zorg dan dat je echt nodig hebt. Indien je al bij een andere verzekering staat ingeschreven, kun je gemakkelijk overstappen via de overstapservice. Hierdoor worden alle zorgen voor je weggenomen en wordt alles geregeld. Via de App kun je gemakkelijk alle rekeningen die je voor behandelingen krijgt online declareren. Dit voorkomt lang zoeken naar de juiste papieren formulieren, het invullen en op de post doen, alvorens een betaling in behandeling kan worden genomen. CZ direct Zorgverzekering biedt aan zijn klanten bovendien de mogelijkheid om het eigen risico in termijnen te betalen, verspreid over het jaar. Indien het niet nodig is gebleken, ontvang je dit aan het eind van het jaar weer terug. Als extra bonus kun je als klant rekenen op enkele aantrekkelijke kortingsaanbiedingen.

Voor iedereen die dus een zorgverzekering moet afsluiten, jong is en niet belast wil zijn met veel administratieve zaken, is de basisverzekering van CZ direct Zorgverzekering een goede keuze. Pas nadat je 31 jaar wordt, zal de premie voor de aanvullende verzekering worden aangepast.