Bewuzt

Bij Bewuzt Zorgverzekering kun je een basisverzekering afsluiten met een naturapolis. Dit houdt in dat er met een aantal zorgaanbieders in Nederland afspraken zijn gemaakt over de duur en soort behandeling dat aangeboden kan worden aan de verzekerden. Hierdoor word er goed gelet op het voorkomen van onnodig lange en dure ingrepen of behandelingen, waardoor de prijs van de maandelijkse premie zo laag mogelijk gehouden kan worden. Er wordt echter niet ingeboet op de kwaliteit en deskundigheid van dergelijke behandelingen. Eveneens blijft het aanbod aan zorgverleners groot, doordat er contracten zijn gevormd met vele instellingen en praktijken.

Basisverzekering

Met de basisverzekering ben je dan ook goed verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Bewuzt Zorgverzekering onderscheidt zich van andere verzekeringen doordat deze zoveel mogelijk alles regelt via hun online website. Ook hierdoor is het mogelijk om de kosten voor de premie zo laag mogelijk te houden, wat ten gunste is voor jou als klant. Met de basisverzekering ontvang je vergoedingen voor zorg als een bezoek aan de huisarts, het verblijf en behandeling in het ziekenhuis, geneesmiddelen, specialistische zorg indien dit nodig is en ook fysiotherapie in geval van een chronische aandoening. Voor kinderen tot 18 jaar zijn zelfs de kosten voor de tandarts inbegrepen. Om bijkomstige kosten te verzekeren die buiten de basisverzekering vallen, kun je kiezen uit pakketten voor fysio, tandarts en buitenland.

Vind een zorgaanbieder
Via de online tool Vergelijk en Kies vind je heel gemakkelijk alle zorgaanbieders die onder contract staan bij Bewuzt. Voor elk denkbare behandeling vind je een aantal zorgaanbieders die hierin een goede behandeling kunnen garanderen. Doordat de zorgaanbieders onder contract staan, loopt de declaratie meestal gelijk via hen naar de verzekering. Hierdoor hoef je zelf niks voor te schieten en hoef je ook geen declaraties in te leveren. Dit scheelt een hoop ongemak en tijd.