Besured

De Besured Zorgverzekering leent zich bij uitstek als verzekering voor studenten en jong professionelen. Hier kun je voor een lage premie een goede basisverzekering afsluiten, waarmee je bij alle ziekenhuizen en apotheken terecht kunt. Op de website kun je precies zien hoe goed de verzekering scoort ten opzichte van basisverzekeringen van andere verzekeraars. Bij deze zorgverzekering kun je een naturapolis afsluiten als basisverzekering. De zorginkoop voor deze polis wordt gedaan door VGZ, waardoor je profiteert van een groot aanbod van deskundige zorgaanbieders. Bij een naturapolis worden afspraken gemaakt over behandelingen zodat deze snel en voor een lagere premie kunnen worden aangeboden aan de verzekerden. Voorwaarde is wel dat je een behandeling aanvraagt bij een zorgaanbieder de onder contract staat. Doordat vrijwel alle zorgverleners van Nederland hier onder vallen, heb je alsnog een ruime keuze.

Voordelen basisverzekering Besured

De basisverzekering is bij iedere verzekeraar in Nederland hetzelfde. Bij Besured kun je er zeker van zijn dat je nooit meer betaald voor je eigen risico dan wettelijk is vastgesteld. Daarentegen bied de verzekering wel de beste dekking tegen de laagste premie die je zult kunnen vinden. Indien je overstapt op de basisverzekering van Besured vanaf een andere verzekeraar, dan zal Besured Zorgverzekering deze automatisch voor je opzeggen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Een groot aantal studenten en jonge werknemers zijn je reeds voorgegaan in het aanvragen van deze basisverzekering, wat aangeeft dat je hier goed zit voor het verkrijgen van goede zorg tegen een redelijke prijs.

Declareren
Uiteraard heb je naast je werk of studie niet veel tijd om je met administratieve zaken bezig te houden. Vandaar dat ook het declareren zo gemakkelijk mogelijk is gemaakt. Dit kan per post, maar nog gemakkelijker gelijk online worden doorgestuurd. Op de website van Besured Zorgverzekering staan precies de stappen vermeld die je zullen helpen de kosten door te geven.