Avizo

Bij Azivo Zorgverzekering kun je terecht voor het afsluiten van een basisverzekering. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen om tegen bijkomstige kosten die niet onder de basisverzekering vallen, verzekerd te zijn. Al ruim 118 jaar is dit dé zorgverzekeraar in Den Haag en omstreken. Afspraken met zorgaanbieders in deze regio zorgen voor een snel en deskundig zorgaanbod. Om dit te waarborgen ontvangen de aangesloten zorgaanbieders een TopZorg-predicaat, een keurmerk voor goede zorg.

Voordelen basis Azivo Zorgverzekering

Met de basisverzekering van Azivo ben je verzekerd van goede zorg. Deze wordt voor iedereen gelijk gehouden, zodat iedereen kan profiteren van noodzakelijke zorg. De basisverzekering biedt zorg en vergoedt kosten die komen kijken bij behandelingen door huisartsen, ziekenhuizen, medisch specialisten of verloskundigen. Ook het ziekenhuisverblijf, kosten voor geneesmiddelen, ziekenvervoer of kraamzorg worden via de basisverzekering vergoed. Ook bij spoedeisende zorg in het buitenland, kun je rekenen op aangepaste ondersteuning. Naast deze vergoedingen kun je ook bij de Azivo Zorgverzekering terecht voor advies van een zorgadviseur over waar je het beste heen kunt voor een bepaalde behandeling of wanneer je gebruik wilt maken van bijvoorbeeld de mantelzorgservice. Andere voordelen die je kunt noemen die opgaan voor een verzekering bij Azivo, zijn dat iedereen in aanmerking komt voor een basis-, evenals een aanvullende, verzekering; er vindt hierbij geen medische selectie plaats. Daarnaast is er wachtlijstbemiddeling en zorgadvies, zodat je hulp krijgt bij het vinden van een zorgaanbieder waarbij je snel terecht kunt voor een uitstekende behandeling. Daarnaast blijven kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd en kun je rekenen op een persoonlijke benadering.

Aanvullende verzekeringen
Er zijn drie verschillende aanvullende verzekeringen die je kunt afsluiten: de AV-Basis, de AV-Top en de V-TopExtra. Alle AV verzekeringen beschikken over ruime tandartsvergoedingen, zodat je deze niet apart zult hoeven af te sluiten. Op de website van de Azivo Zorgverzekering vind je een uitgebreide omschrijving van de zorgaanbiedingen die onder de aanvullende verzekeringen zullen worden vergoed. Zo kun je gemakkelijk bepalen welke voor jou geschikt is.

Verlaagde premies

Om de jaarlijkse kosten van de premies te verlagen, kun je ervoor kiezen om een vrijwillig hoger eigen risico af te sluiten. Zo betaal je maandelijks minder premie. Soms is het bovendien mogelijk om via een werkgever aan te sluiten bij een collectief, waardoor er eveneens een premiekorting mogelijk is. Door het klantenvoordeel kun je bovendien korting krijgen bij enkele zorgaanbieders. Op de website staat de informatie over deze kortingen en mogelijkheden.