Avero Achmea

Bij Avéro Achmea Zorgverzekering kun je kiezen uit twee verschillende soorten basis verzekeringen, namelijk een basisverzekering Keuze Zorg Plan of een basisverzekering Select Zorg Plan.

Basisverzekeringen Avéro Achmea

Voor de eerste gelden de voorwaarden die opgaan voor een restitutiepolis, waarbij je zelf kunt bepalen naar welke zorgverlener je gaat. Indien je alsnog kiest voor een zorgverlener die onder contract staat, dan zal er een vergoeding van 100% voor het geldende tarief opgaan. Bij zorgverleners zonder contract ontvang je enkel 100% van het standaardtarief. De andere verzekering is een naturapolis. Je zult minder premie hoeven te betalen dan voor de restitutiepolis. Doordat er afspraken zijn gemaakt met verschillende zorgaanbieders kunnen de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Je ontvangt alsnog deskundige behandelingen die onnodig lang duren of waarbij bijkomstige kosten worden verrekend. Hier wordt op gecontroleerd, zodat je altijd verzekerd bent van doelgerichte en effectieve zorg. Bovendien ontvang je 100% vergoeding bij alle zorgverleners die onder contract staan en een keuze maken uit een groot aanbod.

Extra services
Ongeacht welke polis je kiest, je zult gebruik kunnen maken van extra services als de Zorgversneller, Zorggarantie en Zorgregelaars. Met de zorgversneller kun je bij Avéro Achmea Zorgverzekering snel en gemakkelijk controleren waar je terecht kunt voor een snelle behandeling, zonder dat onnodig lang op een wachtlijst komt te staan. Bovendien word je volledig geïnformeerd over behandelingen met een Zorggarantie en over alternatieve behandelmethoden. De Zorgversneller kan ook helpen bij het vinden van nieuwe tandarts of huisarts na een verhuizing of wanneer kraamzorg nodig blijkt. De Zorgregelaar kan je helpen bij het vinden van de juiste zorgverleners indien je langdurige zorg nodig hebt. Deze service helpt je de juiste organisatie te vinden die je hierbij kan ondersteunen. Zo weet je snel waar je aan toe bent, bijvoorbeeld voor hulp in het huishouden als je uit het ziekenhuis komt.

Eigen risico en aanvullende verzekeringen

De aanvullende verzekeringen van de Avéro Achmea Zorgverzekering behoren tot de beste van Nederland. Een basisverzekering vergoedt vaak bij lange na niet alle behandelingen, waardoor een aanvullende verzekering nodig zal zijn. Op de website van deze verzekering vind je een overzicht van alle aanvullende verzekeringen die je kunt afsluiten, met beschrijving van de vergoedingen. Om de kosten lager te houden, kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico, waardoor je premie lager uitvalt. Je zult zo echter wel eerst zelf meer moeten betalen indien je zorg nodig blijkt te hebben.