Studentenleven

Als je de afgelopen tijd de berichten in de media hebt gevolgd, dan weet je vast hoe het een beetje zit. De omstandigheden om te gaan studeren veranderen in de zomer van 2015 als het aan het huidige kabinet ligt. Deze website is er niet alleen voor studentenverzekeringen maar ook voor de student, de scholier, de ouder of een andere betrokkene die benieuwd is naar de situatie van de huidige en toekomstige studenten.

Tips voor studenten

Op deze website vind je ie zoals gezegd naast informatie over verzekeringen ook informatie over studentensteden, studiekeuze, studiefinanciering en OV-chipkaart. Daarnaast kunnen we je helpen bij het vinden van een studentenkamer en studeren in het buitenland. Om hier meer over te weten lees dan alle tips die we hebben voor studenten om geld te besparen. Deze tips maken het studentenleven niet alleen goedkoper, maar ook een stuk makkelijker.

Studenten en politiek

De politieke situatie voor studenten is in verandering. De studiefinanciering staat onder druk en wordt vermoedelijk in 2015 omgezet naar een studentenlening. Daarnaast is de kans groot dat in 2015 ook de OV-chipkaart voor studenten wordt afgeschaft. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn op deze gebieden dan zullen wij daarover berichten. Op deze manier kan jij maximaal genieten van een onbezorgde studententijd en proberen we te voorkomen dat je jezelf in de schulden moet te steken.