Over ons

Studentenpolis.nl.nl is een zelfstandige entiteit die niet gelieerd is aan een verzekeringsmaatschappij. Het team achter Studentenpolis.nl.nl helpt studenten vandaag de dag om de beste te keuze te maken op het gebied van verzekeringen. Dit doet Studentenpolis.nl.nl 100% objectief en 100% onafhankelijk.

Onze visie

Studentenpolis.nl zet zich onafhankelijk in voor een transparantere verzekeringsmarkt, waarin consumenten / studenten beter geïnformeerd beslissingen kunnen nemen.

KVK & AFM

Studentenpolis.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27329130 en neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897

Waar verdienen wij ons geld mee?

EnergieKamer.nl krijgt een eenmalige commissie van een verzekeringsmaatschappij als een bezoeker via de vergelijker is overgestapt. De vergoeding kan per maatschappij verschillen. Wij zullen nooit de vergelijk resultaten, dan wel onze informatie hier invloed op laten hebben.
Ons streven is om kwalitatief hoogwaardige informatie aan te bieden aan onze bezoeker. Daarbij proberen wij dit zo uitgebreid mogelijk en in leesbare taal aan te bieden aan de consument.

Vraag, opmerking of suggestie?

U kunt ons bereiken via E-mail of WhatsApp.


Wij proberen vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.