Autoverzekering Berekenen

Bent u op zoek naar een nieuwe studenten autoverzekering? Met een autoverzekering berekenen kunt u eenvoudig zien welke autoverzekeringen geschikt voor u zijn. De berekening gebeurt op basis van enkele gegevens zoals het kenteken van uw auto, uw postocde, geboortedatum en aantal schadevrije jaren. Na het ingeven van deze informatie is het een kwestie van op een button te klikken en u krijgt direct de meest voordelige autoverzekeringen te zien. De premie van uw autoverzekeringen berekenen bespaart u geld. En waarom zou u hier niet gebruik van maken? Het is juist heel gemakkelijk, het kost u weinig tijd en het scheelt u geld. Start vandaag nog met het berekenen van uw autoverzekering!

5 Goede redenen om te kiezen voor autoverzekering berekenen

1. U krijgt direct de beste deals voor uw situatie en auto te zien
2. U kunt 24 uur per dag uw autoverzekering berekenen en direct online afsluiten
3. Omdat u een duidelijk overzicht met geschikte autoverzekeringen te zien krijgt kunt u direct geld besparen
4. Een autoverzekering berekenen kan door het beantwoorden van slechts enkele vragen
5. Extra informatie zoals prijs-kwaliteit verhouding en reviews geven u de mogelijkheid een betere keuze voor autoverzekering te kunnen maken

Premie is per situatie en auto verschillend

De premie voor een autoverzekering is voor iedereen anders. Dit is afhankelijk van de soort auto, maar ook persoonlijke gegevens zoals uw leeftijd, geslacht, woonplaats en uw schadevrije jaren. Ook de leeftijd van uw auto wordt meegenomen bij het autoverzekering berekenen. Een autoverzekering berekenen is echt heel eenvoudig en u kunt er direct veel geld mee besparen. Door regelmatig te controleren of u nog wel de meest geschikte studenten autoverzekering hebt en door over te stappen kunt u direct besparen op uw maandelijkse lasten. Naast het autoverzekering berekenen zijn er nog een aantal handige calculators waarmee u financiƫle zaken rondom uw auto kunt berekenen. Zo kunt u uw wegenbelasting, schadevrije jaren en de dagwaarde van uw auto berekenen.

Prijs-kwaliteit verhouding bij een autoverzekering is het belangrijkste

Wanneer u een autoverzekering gaat berekenen kunt u, wanneer u een overzichtslijst met voor u geschikte autoverzekeringen te zien krijgt, het beste letten op de prijs-kwaliteit verhouding. Direct kiezen voor de goedkoopste premie kunt u beter niet doen. U wilt immers niet alleen goedkoop uit zijn, maar ook goed verzekerd zijn. Het voordeel van een autoverzekeringen vergelijker is dat naast de prijs-kwaliteit verhouding ook wordt aangegeven hoe de autoverzekeringen scoren bij andere consumenten in de vorm van reviews. Het is altijd raadzaam voordat u een autoverzekering gaat afsluiten deze reviews even door te nemen. Meestal geven deze een heel goed beeld van wat u van een autoverzekeraar en/of autoverzekering kunt verwachten.

Autoverzekering berekenen in 7 simpele stappen

Een autoverzekering berekenen kan in 7 simpele stappen.

1. Kenteken
Vul uw kentekenen in. Mocht het kentekenen onbekend zijn dan kunt u ook een berekening maken op basis van bouwjaar, model en transmissie.

2. Geboortedatum
Vul de geboortedatum van de regelmatige bestuurder in. De regelmatige bestuurder van een auto is de persoon die meestal in de auto rijdt. In de meeste
gevallen is dat dezelfde persoon als de verzekeringsnemer, maar dit kan bijvoorbeeld ook uw partner of 1 van uw kinderen zijn.

3. Uw postcode
Vul de postcode van uw woonplaats is. De autopremie is namelijk mede afhankelijk van de regio in Nederland waar u woont als student.

4. Kies de gewenste dekking
Er zijn drie typen autoverzekeringen waaruit gekozen kan worden: WA, WA+ (Beperkt casco) en Volledig casco (All Risk).

5. Aantal kilometers per jaar
Geef het aantal kilometers op dat u ongeveer per jaar met uw auto rijdt. Omdat het aantal kilometers van invloed is op de premiehoogte, kunt u dit het beste proberen zo goed mogelijk in te schatten.

6. Schadevrije jaren
Vul het aantal schadevrije jaren in. Schadevrije jaren zijn de jaren die u hebt opgebouwd tijdens de periode dat uw autoverzekering loopt. Voor ieder jaar dat u geen schade hebt klimt u omhoog op de bonus/malus-ladder. Hiermee stijgt uw no-claimkorting. Deze no-claimkorting is weer sterk van invloed op de hoogte van de premie. U bouwt alleen schadevrije jaren op wanneer uw autoverzekering op uw naam staat. Weet u uw aantal schadevrije jaren niet, dan kunt u ook aangegeven hoeveel jaren u verzekerd bent en hoeveel schade u gereden hebt.

7. Betalingstermijn
Bij de betalingstermijn kunt u aangeven of u graag per maand of per jaar wilt betalen. Bij een jaarbetaling ontvangt u bij de meeste verzekeraars enkele procenten extra korting op de premie van uw autoverzekering.

Na het doorlopen van de bovenstaande stappen kunt u uw studenten autoverzekering berekenen. U krijgt een overzicht te zien met alle autoverzekeringen die voor u
geschikt zijn. Hierna is het nog een kwestie van een autoverzekering kiezen en u kunt deze direct bij een verzekeraar afsluiten. U hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wanneer u na het afsluiten van uw autoverzekering toch spijt hebt van uw keuze kunt u dus binnen 14 dagen de verzekering gewoon annuleren en een andere autoverzekering kiezen bij dezelfde of andere verzekeraar. U zult zelf merken dat wanneer u een keer autoverzekeringen hebt vergeleken en u hebt ervaren dat u hier flink wat geld mee kunt besparen, dat u niet meer op een andere manier een autoverzekering zou willen afsluiten, het is gewoon super.